Utazz ingyen Afrikába!

2010.04.08. 12:08

A Ride for Life túrát a Yamaha és a Riders for Health szervezi. Céljuk, hogy közlekedési eszközöket és felszerelést biztosítsanak az afrikai egészségügyi munkásoknak, így támogatnák felbecsülhetetlen fontosságú feladatukat, hisz gyakran csak motorkerékpáron képesek elérni az elszigetelt közösségeket.

Dakart megjárt veteránok, újságírók és öt kiválasztott motorosból álló csapat indul Párizsból Lisszabon érintésével Marokkóba; egy flottányi Super Ténérét és kísérő járműveket juttatva el a célba. A túra végén megajándékozzák a Riders for Health-t az öt motorral és annyi alapvető alkatrésszel, ami háromévnyi tökéletes működést garantál az afrikai körülmények között. Az egészségügyi szervezet úgy döntött, hogy a motorokat Zambia keleti területén használják majd, így növelni tudják a gyógyszerszállítás hatékonyságát, biztosítva az AIDS és más betegségek hatékony kiszűrését és kezelését.

A túra Párizsban kezdődik 2010. május 4-én és Marakeshben ér véget május 17-én, ahol Yamaha átadja az öt Super Ténérét. Hogyan lehetsz egyike a kiválasztásra kerülő motorosnak? Már működik az angol nyelvű jelentkezési oldal, ahol bárki, aki megfelel a feltételeknek, pályázhat a részvételre. A jelentkezés egyik feltétele az angol nyelvtudás.

A jelentkezési határidő: 2010 április 14.