Simson a Verhovina ellen

2010.04.13. 15:31

Négy héttel ezelőtt az Euromotorral közös videópályázatot hirdettünk. A félidőnél már láttuk, hogy igazán mókás alkotások születtek, de az utóbbi két hétben még jobb videókat töltöttetek föl.

Kedvencünk a két szoci kismotort bemutató anyag; Tomcsa69 és Nadaski... maradandót alkottak. Az egyik a Verhovinát mutatta be, a másik a családi Simson Schwalbét járta körül. Az utóbbi erőssége, hogy beszélnek is benne, viszont a Pokolgép című Verhós anyagból megismerhetjük a világ legkisebb Mad Max-körét. Kiemelném Kele 123 pályázatát: ő az átépített Ducati Multistradját mutatta be. A motor is jól sikerült, az anyag is remek, érdemes végignézni.

Az elmúlt két napban több levelet kaptunk, hogy nem tudták befejezni a forgatást, mert eltörött a kezük, beteg a macskájuk és ítéletidő tombol – mind azt szerette volna, hogy hosszabbítsuk meg a pályázatot. Naná, a későn ébredők is ajándékcuccokra hajtanak. A szívünk enyhe, a kiírás meg rugalmas: ezennel két héttel, vagyis április 26-ig kitoljuk a leadási, feltöltési határidőt.

A részleteket addig se feledjétek:

A beérkezett munkákat szakmai zsűri bírálja el. Ha nyersz, 100000 forint értékű vásárlási utalvány a tiéd, amely Spyke bőrruházatra váltható be. A motoros ruházati termékek piacán a márkanév egyet jelent a kiváló minőséggel, a kiemelkedő biztonsággal és a presztízzsel; versenyzők és utcai motorosok számára egyaránt kiváló választás. Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

Ha a pályázatod a legtöbb nézői szavazatot kapja, 50000 forint értékben választhatsz Nolan és X-lite bukósisakok közül. Az olasz Nolan Group sisakjainak tervezése során a biztonság az elsődleges szempont, de nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és a formatervre is. Stoner, Lorenzo, Melandri és Checa is ezt viseli! Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

A tíz a legtöbbet feltöltő felhasználó között 25000 forintos vásárlási utalványt sorsolunk, amely TCX motoros lábbelikre váltható. Az olasz gyár profi motorversenyzők segítségével fejleszti csizmáit, többek között ennek köszönhető, hogy a TCX a lehető legtöbbet nyújtja mindenkinek: pályamotorosoknak, túrázóknak és terepmotorosoknak egyaránt. Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

Töltsetek fel ti is videókat; a részletes pályázati kiírást itt találjátok!