A Volkswagen visszahozza az NSU-t?

2010.04.15. 13:49

A közelmúltban beszámoltunk a nagy üzletről: a Volkswagen húsz százalékos tulajdonrészt szerzett a Suzukiban. Azonnal megindultak a találgatások a lehetséges német népmotorról, ám a realitás talaján maradva kevesen tudtuk elképzelni, hogy VW logós kétkerekűek árasszák el az utcákat.

A legújabb ágazati pletykák szerint Ferdinand Piech felügyelőbizottsági elnök megtalálta a megoldást: állítólag NSU név alatt adnák el a Suzuki technikát. A legendás német márka a második világháború alatt lett igazán elismert, katonák ezrei teljesítették szolgálatukat a megbízható egyhengereseken.

Rengeteg sikeres versenymotort készítettek, de az 1969-es Volkswagen-csoporttal történő egyesülés után már nem gyártottak kétkerekűeket, a márkanév eltűnt. A találgatást hivatalosan nem erősítették meg, de akár még igaz is lehet; a technológia, a tudás és a pénz adott.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.