A Simson mindenkit lenyomott

2010.05.25. 16:09

A közelmúltban lezárult a Totalbike és az Euromotor első közös videópályázata. Egyesek a háztáji körülmények között is szórakoztató filmecskét raktak össze, másokat reflexből törültünk, mert klottgatyában egykerekező majmokra nincs szükségünk. A világnak se.

Számos videó közül tizenhárom maradt benn, amely a feltöltő saját gépét mutatja. Egyesek fényképeket fűztek össze és készítettek diavetítéshez hasonló anyagot, mások inkább beszéltek, megpróbálták úgy elkészíteni, mintha egy igazi tévéadás lenne. Na, ezeket szerettük igazán – élethűek, igazak és szerethetők voltak.

Abszolút favoritunk Nadaski... videója – olyan gusztusosan tálalta Simson Schwalbéját, hogy már-már mi is megkívántunk egyet. Igaz, a lencse előtt kicsit zavarban volt, de még így is helytállt: változatos kamerállásokkal, dinamikus vágással ellensúlyozta a tapasztalatlanságot.

Nyereménye az Euromotor 100 ezer forint értékű vásárlási utalványa, amely Spyke bőrruházatra váltható be. A márkanév egyet jelent a kiváló minőséggel, a kiemelkedő biztonsággal és a presztízzsel; versenyzők és utcai motorosok számára egyaránt kiváló választás. Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

A legtöbb, 292 nézői szavazatot kele123 nicknevű olvasónk videója kapta, amelyet összesen 2925 néztek végig a mai napig. Ő kombinált technikával, mozgó- és állóképeket vágott össze. Sajnos a bemutató alatt csak a hangját hallani, pedig biztosan sokan kíváncsiak lettek volna arra az emberre, aki ilyen gusztusosan átalakította Ducatiját.

Népszerűségének köszönhetően 50 ezer forint értékben választhat Nolan és X-lite bukósisakok közül. Az olasz Nolan Group sisakjainak tervezése során a biztonság az elsődleges szempont, de nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és a formatervre is. Stoner, Lorenzo, Melandri és Checa is ezt viseli! Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

A legtöbbet feltöltött pajtásunk Sibeda, 834 csillagot kapott, ami videónként átlagosan 46,33. Feltöltött videói száma 18 – az ő nyereménye szintén az Euromotortól érkezik: jutalma 25 ezer forintos vásárlási utalvány, ami TCX motoros lábbelikre váltható. Az olasz gyár profi motorversenyzők segítségével fejleszti csizmáit, többek között ennek köszönhető, hogy a lehető legtöbbet nyújtja mindenkinek: pályamotorosoknak, túrázóknak és terepmotorosoknak egyaránt. Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

Minden résztvevő igyekezetét köszönjük, a nyerteseket emailben értesítjük. Akik most nem nyertek, vagy nem tudtak forgatni, ne csüggedjenek: hamarosan indul fotópályázatunk!