Megkapták a nyereményüket

2010.06.19. 09:43

Videópályázattal köszöntöttük a Totalbike tízéves születésnapját – szerettük volna, ha mégsem az ünnepelt, hanem azok az olvasók kapnak ajándékot, akik meglepnek bennünket egy-egy filmecskével.

A közelmúltban eredményt hirdettünk, most elkísértük a győzteseket az Euromotor Lehel úti boltjába, hogy kiválaszthassák nyereményüket. Öröm volt megismerni favoritunkat, Nadaskit; tudják, övé volt az a pompás Simson Schwalbe, amely a zsűri döntése szerint 100 ezer forint értékű vásárlási utalványt ért.

Nádaski György a nyereményét Spyke bőrruházatra válthatta be: ezek kiemelkedően hatékony védelmet jelentenek a sebesség szerelmeseinek. Mind szabadalmaztatott, többrétegű, kompozitszálas protektorokkal készül. Mivel a sebesség élvezete rengeteg veszélyt rejt magában, a cég mérnökei folyamatosan fejlesztik a ruhákba épített védőfelszereléseket, mindig újabb és újabb ötletekkel, sok esetben világújdonságokkal állnak elő. Céljuk, hogy a Spyke ruhák viselői – legyen szó utcai motorosokról, amatőr vagy profi versenyzőkről – mindig a lehető legnagyobb biztonságban érezhessék magukat.

A legtöbb szavazatot begyűjtött videót kele123 nicknevű olvasónk forgatta. A dögös Ducati Multistrada építése sokak kedvence lett, anyagát több ezren nézték végig – kedvükért Kelemen Ákos pompás desmóját hamarosan bemutatjuk.

Népszerűségének köszönhetően 50 ezer forint értékben választhatott Nolan és X-lite bukósisakok közül. Az utóbbi tetszett meg neki – az X-lite 1998-ban született, a 35 év tapasztalattal rendelkező Nolan Group gyermekeként. Az olasz cég úttörő szerepet játszott a polikarbonát sisakok széleskörű elterjesztésében, majd úgy döntött, hogy – tapasztalatait és szaktudását felhasználva – bemutatkozik a kompozit anyagokból készített fejvédők piacán is.

Az új termékcsoport az X-lite nevet kapta, termékei több évtizedes kutatómunka gyümölcsei. A gyártásra új, specializált üzemet építettek, amelyben a legmodernebb technológiák segítségével, ugyanakkor részben kézi munkával készülnek a bukók. A tervezés során a biztonság az elsődleges szempont, de nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és a formatervre is. Stoner, Lorenzo, Melandri és Checa is ezt viseli!

A legtöbbet feltöltő Sibeda 834 csillagot kapott, ami videónként átlagosan 46,33. Sajnos ő most nem tudott személyesen eljönni, nyereményét később veszi át. Őt is vásárlási utalvány várja, amelyet 25 ezer forint értékben TCX motoros lábbelikre válthat.

Ezek a csizmák annak a tudásnak és tapasztalatnak a felhasználásával készülnek, amelyeket gyártójuk az Oxtar lábbelik gyártása során halmozott fel. A TCX tervezőit az elhivatottság és a fejlődés iránti elkötelezettség vezérli, munkájukat az olasz Novation csoport által biztosított kiemelkedő technológiai háttér segíti. A termékek tervezésénél a biztonság volt az elsődleges szempont, minden egyes modell ennek a jegyében született. A gyár profi motorversenyzők segítségével fejleszt, többek között ennek is köszönhető, hogy a TCX a lehető legtöbbet nyújtja mindenkinek: a pályamotorosoknak, a túrázóknak és a terepmotorosoknak egyaránt.