Mentő + motoros = halál

2010.07.19. 16:33

Belehalt sérüléseibe a motoros, aki hétfő reggel Hetényegyháza közelében szenvedett balesetet. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Mihályné Bornemissza Eleonóra elmondta: a rendőrség ügyeletére a mentőszolgálattól érkezett a bejelentés, hogy nem sokkal fél kilenc után motorral a mentőautójukba hajtottak a települést jelző tábla előtt.

Az elsődleges információk alapján a megkülönböztető jelzést használó mentőautó beteghez sietett Kerekegyházára, amikor eddig tisztázatlan okból karambolozott a vele azonos irányban közlekedő segédmotorkerékpárral.

"A robogót egy középkorú férfi vezette, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a gyors segítség ellenére a helyszínen életét vesztette" – mondta az őrnagy, hozzátéve, hogy a mentőautó személyzete sérülés nélkül úszta meg a balesetet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.