Eladó a világjáró BMW

2010.07.20. 13:55

Mindenki gyűjt valamit – a filmereklyék vadászata is ilyen. Aki bukik a tévében, moziban vagy dvd-n látott tárgyakra, most csapjon le erre a BMW R1200GS-re. A túramotor egyike volt annak a háromnak, amely a Long Way Down útifilm során átszelte Afrikát. Claudio Von Planta a két színész, Ewan McGregor és Charlie Boorman operatőre volt – motorja most 9,995 fontért, vagyis 3,4 millió forintért eladó.

A kéthengeres bokszer 14312 mérföldet futott, állapota kifogástalan, csupán külseje elhanyagolt: tulajdonosa szándékosan nem mosta le, szerinte így autentikus a világjáró gép. A BMW jelenleg Angliában található, értékesítésével a Car and Classicot bízták meg. Touratech dobozok, kézvédők, plexi és tanktáska is jár hozzá, amelynek érdekessége, hogy az eredeti, forgatáshoz használt térkép még benne van.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.