Harley – kimásztak a gödörből?

2010.07.21. 09:55

Jelentősen, több mint háromszorosára nőtt a Harley-Davidson második negyedévi adózott eredménye elsősorban annak a hatására, hogy nyereségessé vált a pénzügyi ágazata. A cég negyedéves adózott eredménye 71,2 millió dollár lett az egy évvel korábbi 19,8 millió dollár után.

A részvények tavaly 8 centet értek, most már 30-at. Az egyszeri tételek nélküli részvényarányos eredmény 59 cent lett. A szakértők kisebb, 41 cent részvényarányos eredményre számítottak.

A bevétel 1,14 milliárd dollár lett, nem változott a tavalyi második negyedévhez képest. Az elemzői várakozásokban minimálisan kisebb, 1,13 milliárd dollár bevétel szerepelt.

A Harley-Davidson pénzügyi ágazatának a negyedéves profitja 60,8 millió dollár volt az egy évvel korábbi 90,5 millió dollár veszteség után – úgy tűnik késve, de sikerül kilábalniuk a válság okozta komoly gödörből.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.