Talmácsi színészkedik

2010.08.03. 10:52

Az Üvegtigris az utóbbi évek egyik legnépszerűbb magyar vígjátéka. A sikeres első részt egy közepesen kínos második követte, amely után most készül a harmadik epizód. Úgy tűnik, a Talmácsit támogató Henkel is betett pár milliót a produkció kasszájába – ennek köszönhetően maga Németh Ottó, a cég marketingvezetője is szerepet kap a filmben. Rajta kívül Talmácsi Gábor és Stefano Favaro is látható lesz egy jelenetben.

Amint közleményükből kiderült, a hosszú forgatási éjszaka során a magyar motoros és önmagát a celebség felé terelgető menedzsere találkozott a film alkotóival, szereplőivel. Közös jelenetben szerepeltek Várkonyi Andreával, Szalay Balázs és Bunkoczi László tereprali versenyzőkkel, Benik Balázs rali bajnokkal, Németh Ottóval és Rácz Félix sportmenedzserrel.

Gábor a forgatás után elmondta: „Hatalmas megtiszteltetés egy igazi klasszikus folytatásában szerepelni. Az Üvegtigris az egyik kedvenc filmem, és mivel én is sok időt töltök lakókocsiban, nálunk a film több szállóigéje a mindennapok része lett. A „Lali, rossz helyen van ez a kocsi!” szinte minden parkolásnál elhangzik, de több hasonló mondat is beépült a szóhasználatomba. Várhatóan alakításomért nem jár majd Oscar, de itt valóban a részvétel volt a fontos. Hajnali ötig tartott a felvétel, a stáb nem tudom, hogy bírja ezt hónapokon át.”