Mindent legyőző 350-es

2010.08.25. 16:05

Igazán boldogok a KTM-esek: Tony Cairoli bebizonyította, hogy a sokak által kétkedve fogadott 350 SX-F igenis ütőképes motor. A fiatal, 24 éves versenyző a brazil Campo Grandi versenyen világbajnoki címet szerzett.

Az MX1-es kategória nem uras és békés viszonyairól híres. A Red Bull KTM Factory Racing Team motorosa nagyobb és erősebb gépek ellenében győzedelmeskedett a könnyen kezelhető és agilis krosszmotorral. Még két verseny hátra van, ennek ellenére hét GP győzelmével már övé az arany.

Stefan Everts krosszlegenda is rendkívül büszke – versenyzői tapasztalata és csapatfőnöki szerepvállalása elengedhetetlen volt a 350-es, négyütemű KTM kifejlesztésében. Tony Cairoli, az MX1 világbajnoka elmondta: „Ez komoly siker, amit a tökéletes csapatnak és a kiemelkedő technológiának köszönhetek. Csodás érzés bajnoknak lenni.”

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.