Motoros Akadémia az EuroMotornál

2010.08.27. 11:12

Augusztustól az EuroMotor Kft. üzletében is lehet jelentkezni az Erste Leasing Motoros Akadémia vezetéstechnikai tanfolyamaira. Az EuroMotor Kft. számára kiemelt fontosságú, hogy vásárlóit biztonságos, jó minőségű motoros felszerelésekkel lássa el. A biztonságos motorozáshoz azonban nemcsak megfelelő ruházatra, hanem megfelelő járművezetési tudásra is szükség van, ezért új szolgáltatással várják a vásárlókat: 2010. augusztusától az EuroMotor Kft. üzletében is lehet jelentkezni az Erste Leasing Motoros Akadémia vezetéstechnikai képzéseire.

Az ország talán legismertebb és legrégebbi motoros vezetéstechnikai központja öt különböző tanfolyammal várja az érdeklődőket a kezdőktől a gyakorlott motorosokig. A kurzusokon nemcsak a biztonságosabb utcai és pályamotorozás titkai ismerhetők meg, hanem a városi robogózáshoz és az utassal történő motorozáshoz szükséges speciális tudás is megszerezhető.

Azok, akik az üzletben jelentkeznek a tanfolyamokra, 15%-os, egyszeri vásárlási kedvezményt kapnak az EuroMotor által forgalmazott termékekre (kivéve Wunderlich). További információk az EuroMotor Kft. üzletében (1134 Budapest, Lehel u. 17./b-c.), a +36-1-877-4430-as telefonszámon, a www.euromotor.hu internetes oldalon és az iroda@euromotor.hu e-mail címen.