Mad Max 4: őrült motorozás!

2010.09.02. 14:34

Aki a Mad Max-trilógiát az első rész motoros jeleneteiért kedvelte meg, már izzíthatja is a torrentkeresőt vagy spórolhat a mozijegyre: ausztrál beszámolók szerint óriási és látványos közúti jelenetekre számíthatunk a most készülő negyedik, Fury Road című epizódban.

A déli kontinens kaszkadőrei rendkívül boldogok: George Miller rendező ragaszkodik ahhoz, hogy ne számítógépes trükkökkel állítsák elő a akciójeleneteket. Cameron Taylor, az egyik vezető dublőr elmondta: 130 autót és motort szedtek össze, 298 kaszkadőr készül a forgatásra.

Aki egy kicsit is képes trükközni ott van – streetfighterek, extrém endurósok és drifterek várják a 100 millió dolláros produkció felpörgését. Jelenleg a gyakorlási és felkészülési fázis zajlik: Yamaha YZ250, R1 és Ténéré 660 motorokkal készülnek a posztapokaliptikus mozira. A felesége elnáspángolásával elfoglalt Mel Gibson ezúttal nem játszik a filmben, helyette Tom Hardy-é a főszerep. A Mad Max 4. vetítése 2012 végén kezdődik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.