Talmácsi: jövőre jobb leszek!

2010.11.19. 17:32

A következő szezonban is az élmezőnyhöz akar tartozni, sőt, az idei hatodik helyéhez képest előre lépne Talmácsi Gábor. Jövőre a gyorsaságimotoros-világbajnokságban Moto2-es géposztályban indul új csapatával, a Jack and Jones-szal.

A 29 éves magyar motoros a Digi Sport Reggeli start című pénteki műsorában elmondta: "Nagyon jó helyre kerültem, kíválóak a lehetőségeim, eredményesebb lehetek a következő szezonban.”

Talmácsi, 2007-ben világbajnok volt a 125 kcm-esek között, míg idén, a Moto2-ben hatodik lett a Speed Up-pal. „Egy fiatalos, lendületes csapatról van szó, amely ebben a szezonban még nem volt ütőképes. Most a számos vázgyártó cég közül a Sutert választották, ami szerintem a legjobb."

Gábor januártól két hónapon keresztül Barcelonában készül majd: "Sokat szeretnék motorozni, ugyanis minél több kilométer van bennem, annál jobb leszek. Az előző idényem nagyon nehéz volt, ennek ellenére szerintem szép az a hatodik hely. Figyelembe véve a jelenlegi lehetőségeimet, ennél jobb eredményt szeretnék elérni jövőre."