600 ezret ért Talma sisakja

2010.12.16. 13:26

Talmácsi Gábor jótékony célból árverésre ajánlotta fel versenysisakját; a kikiáltási ár 150 ezer forint volt. A licit december 13-án reggel zárult le, az utolsó, 600 ezres vételi ajánlatot a Multiszolg Kft. tette, mely összeg teljes egészében a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány működését támogatja majd. Versenyzőnk megígérte, hogy személyesen adja át a sisakot és névre szólóan dedikálja is azt.

Gábor elmondta: „Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült az árverés és ilyen szép összeggel tudtunk hozzájárulni a bohócdoktorok működéséhez. Nem jó dolog betegnek lenni. Nekem is elszorul a torkom valahányszor beteg emberekkel találkozok, még inkább akkor, ha gyerekekről van szó. A gyógyulás sokszor hosszadalmas, de a bohócdoktoroknak köszönhetően elviselhetőbbek lehetnek a fájdalmak, gyorsabban telik az idő. Nagyon jó érzés egy ilyen nemes ügyet segíteni. Köszönöm a licitálóknak is a segítséget.”

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.