Lebuktak az ukránok Záhonynál

2010.12.22. 13:40

Ismét ukrán motortolvajok buktak le Záhonynál. Kisteherautók rakterébe rejtve próbáltak szétszerelt, nagy értékű motorkerékpárokat átcsempészni – közölte a rendőrség az MTI-vel. Hat-hat szétszerelt gépet rejtettek el, amelyeket az ellenőrzést végző rendőrök megtaláltak – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az információs rendszer adatai szerint az öt-öt járművet Olaszországban tulajdonítottak el, két további motor ellenőrzése még folyamatban van. A rendőrök a szállításhoz használt egyik kisteherautó forgalmi engedélyéről is megállapították, hogy hamis, tette hozzá a százados.

Három 19-25 éves ukrán állampolgárságú férfit állítottak elő, jelentős értékre elkövetett orgazdaság, illetve közokirat-hamisítás megalapozott gyanújával hallgattak ki őket. A lefoglalt motorok értéke körülbelül húszmillió forint - tette hozzá Fülöp Gergely.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.