Túlélte a 252 km/h-s esést

2010.12.28. 16:19

A jelek szerint ittas állapotban követte el ámokfutását az amerikai fiatal, aki szombat éjjel 252 km/h-s sebességgel hajtott hazafelé Arizona államban, majd feltehetőleg nagy sebességgel villanyoszlopnak csapódott.

A tizenkilenc éves Marcos Calazót a baleset előtt nem sokkal bemérte egy rendőr, azonban elkapni már nem tudták – csak a motor maradványaira, és a súlyos, életveszélyes sérüléseket szerzett fiúra találtak rá percekkel később. A 2004-es Yamaha R1 a felismerhetetlenségig összetört.

A helyszínelők beszámolói alapján Calazo egy enyhe kanyarban sodródott le az úttestről, ahol még 106 métert száguldott a laza padkán, mielőtt nekiment volna az útszéli villanyoszlop betontalapzatának. Az amerikai az ütközés után még 32 métert repült a levegőben.

Calazót már korábban eltiltották a vezetéstől; ha felépül, több rendbeli szabálysértésért kell felelnie.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.