Kiesett a sorozatból Talmácsi?

2010.12.31. 11:32

40P3884 c

A Jack & Jones Moto2-es csapat visszalépése után továbbra sincs szerződése Talmácsi Gábornak, ami egyre valószínűbbé teszi azt, hogy a magyar nem tud részt venni 2011-ben a gyorsasági motoros világbajnokság futamain.

A menedzserével az ősz folyamán szakító Talmácsi előtt lassan az összes kapu bezárul – egyes lapértesülések szerint egy privát kawasakis istállóval tárgyal mostanság, akik a Superbike világbajnokságban versenyeznek.

1

A Lucio Pedercini vezette WSBK-s csapat 2010-ben többek között a 2006-os világbajnok, Nicky Hayden testvérét, Roger Lee Haydent is versenyeztette, azonban említésre méltó eredmény nélkül zárták az évet. 2011-es felállásukban egyelőre csak Roberto Rolfo a biztos pont; a másik motorra jelenleg is keresik a megfelelő embert. Erre a helyre pályázik most Talmácsi Gábor – ám nem egyedül.

Az idén a Moto2-ben versenyző, és most szintén motor nélkül maradt Lukas Pesek, illetve a kétszeres Supersport világbajnok, a WSBK-t és a MotoGP-t is megjárt Andrew Pitt egyaránt Pedercinivel tárgyalnak – utóbbival állítólag már megkötötték volna a szerződést, ha az ausztrál hajlandó lenne fizetési igényéből kicsit lejjebb adni.