B125 – íveket hoz a postás

2011.01.10. 15:50

Úgy várjuk a postást, mintha a nyugdíjunk múlna rajta – nekünk nem pénzt hoz, hanem újabb és újabb aláírásgyűjtő íveket. A népi kezdeményezésünkhöz egyre többen csatlakoznak, naponta újabb kitöltött oldalakat kapunk.

Rendkívül örülünk neki, hogy ennyien egyetértenek velünk, veszik a fáradtságot és kinyomtatják, aláírják és postázzák a B125-öt támogató íveket. Már 200 helyen gyűjtenek olvasóink, a horgászbolttól kezdve a kiskocsmán át az óriási autókereskedésekig – úgy tűnik sokan szeretnék napi közlekedésüket egyszerűbbé, olcsóbbá és biztonságosabbá tenni.

Csatlakozzon, nézze meg, van-e közelében aláírásgyűjtő pont. Ha nem talál, ne csüggedjen: töltse le, nyomtassa ki és irány a posta – talán az ön segítségével sikerül európaibbá tenni Magyarországot.

A kézzel kitöltött aláírási ívet elpostázhatja címünkre (Totalcar.hu Informatikai kft, 1033 Budapest, Flórián tér 1.). Kérjük, a borítékra írja rá, hogy 125. Várjuk azon helyek – boltok, kereskedések, klubok, szórakozóhelyek, stb. – címét, ahol szintén szeretnének részt venni a gyűjtésben.

A gyűjtőívet csak nagykorú, választójoggal rendelkező magyar állampolgár töltheti ki. Egy állampolgár csak egyszer írhat alá!