Diesel Ducatira ül Rossi

2011.01.11. 15:41

A Yamaha GP csapatát évekig a Fiat támogatta. Rossi távozásával sokan arra tippeltek, hogy az autógyár követi a kilencszeres világbajnokot, de a legfrissebb hírek szerint mégsem: Valentino Diesel Ducatira ül – az istálló főszponzora az olasz ruhaipari óriás lesz.

Ez ám a csodás nemzeti összefogás – 1999-ben már volt ilyen, akkor Raymond Roche superbike-ját támogatta Renzo Rossi cége. A vezetéknév véletlenül egyezik, a két férfi nem rokona egymásnak. 2011-től a híres mohauk fej díszíti a Borgo Panigaléban készülő versenymotorokat, amelyeken Rossi és csapattársa Nicky Hayden vágnak neki a szezonnak.

„Mindig is Ducati rajongó voltam. Szívesen nézem a versenyeket, drukkolok a tévé előtt, de az utcán is desmót használok: Monster S4R és Streetfighter is áll a garázsban. Büszke vagyok, hogy bekapcsolódhatok a cég sportéletembe, remélem sikerül Rossit a tizedik világbajnokságáig eljuttatni.” – mondta Renzo Rossi.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.