Vegyél KTM-et, kétmilliót spórolhatsz

2011.01.24. 12:17

Jó hír a KTM vásárlóknak, hogy a mattighofeni gyár több modelljének is jelentősen csökkentette az árát. Legjobban a sportos RC8 R vásárlói járnak, a megújult műszaki tartalom és az új grafika mellé közel kétmillió forintos árcsökkenés is társul – mi ez, ha nem elsőrangú ajánlat?

Spórolhatnak a tavaly bemutatkozott 690 Duke R vevői is. A világ legerősebb utcai egyhengereseként számon tartott motor 2011-ben több mint negyedmillióval kerül kevesebbe. Jobban megéri 690 Enduro R-t, 690 SMC-t vagy 690 Duke-ot venni és a Super Duke modellek ára is többszázezer forinttal csökkent.

A tavasszal érkező, új vevőcsoportot megcélzó 125 Duke ára is vonzó. A nyolcadliteres naked ára (regisztrációs adó nélkül) kevéssel az egymillió forintos lélektani határ alatt marad. Érdemes lesz új 990 SM T-t venni. A legmodernebb ABS rendszerrel felszerelt 2011-es modell mindössze hat tank benzin árával kerül majd többe, mint a blokkolásgátló nélküli előd, így a jelentősen javult műszaki tartalom figyelembe vételével itt is fajlagos árcsökkenésről beszélhetünk.