Világszenzáció: itt az új Guzzi!

2011.01.31. 11:12 Módosítva: 2011.01.31. 11:43

Végre itt a bizonyíték a régi pletykákra: a Piaggio kereskedői találkozóján bemutatták a Moto Guzzi két új modelljét – hála az égnek, valakinél volt mobiltelefon, és a képeket nem volt rest kiszivárogtatni.

A gépeket hivatalosan csak év közben mutatják be – a kettő közül a fehér California a nagyobb szenzáció. Az egész gép új konstrukció, ha a hírek igazak, ebben már a hosszú löketű háromszelepes kéthengeres kap helyet. Sajnos a képen mintha egy vízhűtő is lenne: az óriási látvány-hengerfej mellett ez lehet, hogy elszomorítja majd a tradicionális Guzzi-hívőket.

A sárga Scrambler az aktuális V7 frissített változata, amely a Classic és a Café racer mellett tenné teljessé a 750-es családot. A technikai részleteket és az árat egyik motornál sem hozták nyilvánosságra – remélhetőleg mihamarabb kiadják a hivatalos sajtóanyagokat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.