Eladó most a szívem

2011.02.18. 08:01

A Moto Morini agóniája a végéhez ért: április 13-án elárverezik, ami megmaradt. A bolognai csődbíróság által szervezett aukción minden licitre vár: eladó a márkanév, az épület, a tervek, a gépek, az ágy, az asztal és a tévé is – aki motorokra vadászna, ne menjen, azok már elfogytak az utolsó téli raktársöpréskor.

A Casalecchio del Reno-i gyár tokkal-vonóval 5,5 millió euró, de ha nem kel el, 2,6 millióért megvásárolható csak a komplett gépsor, raktár és irodai berendezés is – ehhez 2 év ingyenes épülethasználati jog jár. Ha hiénák csapnak le a Morinire, akkor soha többé nem térnek vissza csodás V2-eseik – ha valaki komoly szándékkal tekint a kalapács alá kerülő létesítményre, eszközökre és jogokra, mindene adott lesz, hogy motorkerékpárt gyártson, ha akar.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.