Ducati robogó, most már tuti?

2011.03.02. 11:41

Hoppá: most már hivatalosan is megerősítették, hogy a Ducati robogóval készül meglepni a piacot. Az olasz Motosprint magazinban Claudio Domenicali ügyvezető igazgató elkottyantotta, hogy a terepképes scrambler mellett sportos városi közlekedővel is készülnek.

A superbike gépekben gondolkodók se legyenek rosszul, nincs új a nap alatt – a hatvanas években már létezett Ducati robogó. A bütykös gumi sem idegen a desmósoktól, hisz korábban több, rendkívül sikeres egyhengerest adtak ki az árkon-bokron át közlekedőknek.

Az elkövetkező években a terjeszkedésre koncentrálnak: szeretnék évi 60 ezer motorra beállítani termelésüket, új piacokon és új szegmensekben megvetni lábukat. Már korábban is felmerült a külföldre kihelyezett gyártás, de a dolgozók féltették munkahelyüket. A gyári nyilatkozatok szerint nem kell, rájuk és még több emberre is szükség lesz, hisz már letették a thaiföldi üzem alapkövét és hamarosan megkezdődik a brazil gyár építése is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.