Pikes Peak-i versenygép utcára

2011.03.08. 17:06

Claudio Domenicali ügyvezető igazgatónak vagy Gabriele Del Torchio vezérigazgatónak van igaza? Az egyik szerint lesz Ducati robogó, a másik még mindig tagadja – amíg az urak eldöntik, hogy mit akarnak, köztes megoldásnak itt a Multistrada 1200 speciális változata.

A Pikes Peak Edition Greg Tracy tavalyi győzelme előtt tiszteleg – a legendás hegyi versenyen diadalmaskodott a V2-es desmo. A Corse színvilág, a fekete lábtartók és motorvédők igazán dögössé teszik a furcsa külsejű túramotort, a Termignoni szénszálas dob pedig biztos, hogy mindenki figyelmét felhívja a gépre.

A csapat természetesen idén is visszatér a hegyre: Greg Tracy és Alexander Smith aranyért mennek a Sziklás-hegységbe. 2682-ről indulnak, a célvonal 4300 méter tengerszint feletti magasságon található. A motorkerékpárok 250-1200 köbcenti között, hét kategóriában indulhatnak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.