Stoner dühkitörése 5000 eurót ért

2011.05.15. 10:48

42

Casey Stoner dühkitörései egyre durvábbak: először a világbajnoki címének megszerzését követő évben, 2008-ban figyelhettük meg agresszív viselkedését a pályán – már akkor is bárkibe belekötött, aki egy pillanatig is feltartotta, még korábbi csapattársát, a tőle tizenévvel idősebb Loris Capirossit is elküldte a vérbe, amikor épp olyan kedve volt.

A ma reggeli bemelegítésen Randy de Puniet kacsázott be elé. A hazai közönség előtt motorozó de Puniet épp a levezető körén volt, amikor összeakadt Stonerrel. Utóbbi lendületét megtörte a francia ügyetlenkedése: Casey bosszúból mellément, és tiszta erőből, bőven 100 km/h feletti sebességnél beleöklözött Randy vállába, majd elhúzott, de biztos, ami biztos alapon még egyszer elküldte a fenébe.

A hírek szerint a versenyfelügyelet 5000 euróval díjazza az ausztrál sportszerűtlen kirohanását.

A verseny délután 2 órakor rajtol.

(Köszönjük a videót Bali nevű olvasónknak.)

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.