Értünk tanulnak a mentőmotorosok

2011.05.19. 15:30

Az OMSZ Mentőmotoros Szolgálata évek óta küzd egészségünkért és életünkért – munkájuk rendkívül fontos, hisz mozgékonyságuk okán ők képesek leggyorsabban kiérni a balesetek helyszínére.

Munkatársaik számára a vezetéstechnikai alap és továbbképzéseket mostantól a Safety-Hungary biztosítja. Céljuk, hogy a szakemberek még nagyobb biztonságban jussanak el a mindennapokban az ellátás helyszínére a riasztásokat követően. A motoros mentőorvosok vezetéstechnikai képességeinek folyamatos fejlesztése érdekében a képzéseket évente ismétlődő – egymásra épülő – moduláris rendszerben végzik.

A tegnapi ünnepi bejelentés apró meglepetéssel társult: a Safety-Hungary arculatát mostantól Kovács Ákos előadóművész is erősíti. Ő már korábban elvégezte a Honda 40 éves tapasztalatára épülő tréninget.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.