A kanyarok királya lehet a kilencszázas

2011.06.14. 13:01

Feltehetőleg már teljesen kész az új Husqvarna 900, de az újságírók kedvéért egy prototípusnak álcázott modellt hoztak ki az utcára – ez a kémfotók romantikája. A BMW által birtokolt egykor svéd, majd olasz márka komolyan gondolja: kéthengeres supermotójuk ígéretes, divatos formát sejtet.

A BMW F800-ban megismert blokkot továbbfejlesztették, a gyáriak ígérete szerint jelentősen megváltozik a karaktere. Módosított injektortérkép, megnövelt hengerűrtartalom: a 900-asra felhizlalt gép esetében kifejezetten virgonc teljesítményleadást ígérnek.

17-es kerekek, térhálós váz, radiálisan felfogatott négydugattyús féknyergek láthatóak az utcán megvillantott motoron. Az építés kompakt, feltehetőleg kezes kanyarvadász lesz a hamarosan végleges verziójában is megjelenő Husqvarna.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.