Az ukránoknál ilyen a BMW

2011.06.14. 11:08

Ez a fából vaskarika minősített esete: Vicseslav Voronics makettjei élethűek és pontosak. Az 1:12 méretarányban készült motorkerékpárok meglepően hasonlítanak az eredetire – az ukrán férfi kedvenc típusait faragja ki. A motorozással töltött hétvégék között pompás hobbi ez az unalmas hétköznapi esték hasznos eltöltésére – a makettek mindössze egy szikével és gőz feletti hajlítással készülnek.

A Honda CBR 1000RR, a Suzuki GSX-R600, a BMW K 1600 GT/GTL és az arányos chopperek többféle fából készülnek, Vicseslav tölgyet, bükköt, fenyőt, kőrist és mahagónit használ. Elmondása szerint nem az ívelt idomok, hanem az apró alkatrészek, a fékkarok és a tükrök megformázása a legnehezebb. A BMW makett volt az eddigi legkomplexebb munkája: 391 elemből épült meg.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.