Hosszabb és magasabb az új Suzuki

2011.06.22. 17:35

Kiszivárogtak az új Suzuki V-Strom első képei. A hivatalos bemutatóig titkolni próbálták, de hiába, a föld alatti csatornák megint gyorsabbak voltak. Úgy tűnik, a motort nem nagyon piszkálták meg – ez csupán egy közepesen jól sikerült ráncfelvarrás.

Pár kép és pár adat, ennyi: néhány órára a Suzuki központi adatbázisán bukkant fel a gép, majd a gyáriak észbe kaptak, és gyorsan eltávolították. A 645 köbcentis hengerűrtartalom megegyezik az elődével, akárcsak a furat s löket aránya – a kompresszió viszont csökkent 11,5:1-ről 11,2:1-re.

15 milliméterrel nőtt a tengelytáv, és 835 mm-re módosult az ülésmagasság, így az új V-Strom hosszabb és magasabb lesz. Az üzemanyagtartály, feltehetőleg a légszűrőház növekedése miatt csökkent, a kapacitása 20 liter.

Hogy szép-e az új modell? Számít ez? Az előd sem az előnyös pofijával hódított, mégis motorosok ezrei szavaztak bizalmat az univerzális túramotornak – ha jó árat szabnak neki, 2012 egyik slágere lehet a Suzuki.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.