Talmácsi a Hondát választotta

2011.07.07. 16:37

Újabb sajtóközleményt kaptunk Talmácsi Gábortól, amit ezúttal is változtatás nélkül közlünk.

Világbajnok motorosunkat, Talmácsi Gábort mától biztosan sokkal többet lehet majd látni kétkeréken az utakon, mint eddig. A Honda Hungary ugyanis biztosított számára egy Honda SH300 típusú robogót, amibe első látásra beleszeretett. A kétkerekű nemcsak praktikus a mostani nagy melegben, de gyorsabb közlekedést is biztosít a fővárosi dugókban. Mindezen pozitívumok mellett ráadásul még nagyon mutatós is és a tárolódobozának köszönhetően felettébb férős.

Talmácsi Gábor: Köszönöm a Honda Hungary-nek, hogy biztosítottak számomra egy Honda SH300 típusú robogót. A jövőben mindig ezzel fogok közlekedni, amivel nemcsak időt, de még pénzt is spórolok. Kíváncsi leszek majd a tulajdonságaira, amit szakmai szemmel fogok tesztelni és a későbbiekben rendszeresen megosztom majd a tapasztalataimat a Talmácsi Robogós Klub facebook oldalamon.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.