Izgalmak Miskolcon

2011.07.13. 10:58

Szombaton lesz a Salakmotoros OB II. fordulója: a futam a miskolci Népkerti Salakmotorpályán kerül megrendezésre. Az esemény szervezéséért a Miskolc Speedway Team felel – ők 2004 óta foglalkoznak a látványos motorsport hazai népszerűsítésével. A fiúk lelkesedése a számtalan magyar és nemzetközi verseny megrendezése után változatlan, az idei évben három rendezvényt is köszönhetünk nekik.

A speedway-es srácok nemcsak salakban utaznak: idén próbálkozást tesznek az Amerikában, Angliában ás Olaszországban népszerű Flat Track versenyág itthoni meghonosítására is – az első hivatalos hazai edzésnapra szeretettel várják a jelentkezőket.

A 2011-es versenynaptáruk a követkő:

- 2011.07.16. szombat A Magyar Köztársaság Nemzetközi Salakmotoros Egyéni bajnokságának II. fordulója, valamint Flat Track edzés
- 2011.08.27. szombat UEM Páros Európabajnoki Középdöntő
- 2011.10.01. szombat III. Sziráczki István Nemzetközi meghívásos verseny

A címlapkép forrása: http://miskolcspeedway.hu via http://racingirls.hu/

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.