Motorost ölt az oszlop

2011.07.22. 12:11

A szegedi Belvárosi híd tartóoszlopának csapódott motorjával és meghalt egy 17 esztendős fiatal. A fiú szerda este kölcsönkapott motorral hajtott a Huszár Mátyás rakparton. A híd tartópilléréhez közeledett, oda, ahol összeszűkül az út.

Mivel a szemből érkező autó miatt már nem tudta megelőzni az előtte haladó gépkocsit, vészfékezett. Elveszítette uralmát a motor felett, és a pillérnek ütközött. A fiú az úttestre esett, a motor tovább sodródott – ismertette a baleset körülményeit Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem sokkal a kórházba szállítása után meghalt. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit, a motor tulajdonosának felelősségét is, aki a járművet kölcsönadta a vezetői engedéllyel nem rendelkező fiúnak.

A képek forrása: délmagyar.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.