Vért akarnak a motoros klubok

2011.08.01. 11:08

Egyre forróbb a helyzet a holland motoros klubok közt. Múlt hétvégén 56 embert vett őrizetbe az amszterdami rendőrség, mert információik szerint a Satudarah MC tagjai összecsapásra készültek a Hells Angels helyi erőivel. A Satudarah klubot az indonéz szigetvilághoz tartozó Molukkáról érkezett bevándorlók leszármazottai hozták létre, és nyolc chapterrel vannak jelen a holland motoros klubközegben.

Az 1948-ban, Kaliforniában alapított Hells Angels a világ számos országában aktív, többek között hazánkban is. A holland hatóság mindent megtesz a szerintük bűnszervezetnek tartott motoros klub felszámolására. Ez nem számít új fejleménynek a szervezet életében, egész jól tudják kezelni a problémát, hisz az amerikai hatóságok már a hetvenes évek óta ezen dolgoznak, mindeddig sikertelenül.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.