Szezonzáró nyílt nap, ingyen motorozással

2011.08.29. 11:39 Módosítva: 2011.08.29. 11:44

Idei utolsó nyílt napjára készül az Országos Balesetmegelőzési Bizottság, és a Safety Hungary a Budapesten, a X. kerület, Kozma utca 3-ban található tanpályán. Az augusztus 30-án délután egytől, éjfélig tartó rendezvényen részletesen bemutatják majd az iskolában zajló vezetéstechnikai továbbképzéseket, és lehet majd játszani is. Aki elszédült a bójapályán keringő motorok látványától, gokartozhat, bowlingozhat, dart's-ozhat, billiárdozhat vagy csocsózhat, így a nem motorozó családtagok sem fognak unatkozni.

Aki motorral érkezik, esetleg korábban részt vett valamelyik Safety-Hungary képzésen, illetve regisztrál a szeptemberben, és októberben tartott képzések egyikére, annak nem kell majd fizetnie a játékokért. Akiknél egyik feltétel sem teljesül, fél áron vehetnek részt az egésznap zajló gokart futamokon.

A délutáni vezetéstechnikai bemutatók végén tesztmotorozás lesz, így délután négytől, este kilencig bárki kipróbálhatja a Honda PS 125 robogót, a szuperkezes CBF 125-öt, régi szerelmünket a VTR 250-et, vagy a CB600F Hornetet.