Nem ölték meg az indiánokat

2011.09.01. 07:23

A közelmúltban még úgy tűnt, hogy a legendás Indian márka végleg eltűnik a süllyesztőben. A korábbi szép tervekből már a válság előtt visszavettek az amerikaiak, de a motorpiacot is sújtó gazdasági mélyrepülés végleg leverte a kisszériás V2-es cruisereket gyártó céget.

Amint arról áprilisban beszámoltunk, a Polaris Industries megvásárolta nem csak a márkanevet, hanem a gyártósorokat és a raktárkészletet is. Természetesen minden eszközt Spirit Lake-be telepítettek át, ahol saját motorkerékpárjukat, a Victoryt készítik.

A képen látható Chief az első, amely a tulajdonosváltás után készült. A gyári források szerint ezt a meglevő motorkerékpármodellt életben tartják 2013-ig, amikor megjelenik az első, Polaris égisze alatt tervezett Indian.

A képek forrása: Motorcycle USA

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.