Segíts a beteg gyerekeken!

2011.09.02. 15:25

Jótékonysági felvonulásra várnak minden motorost: közel hatvan Pető Intézetes gyereket ültetnek át négy kerékről két kerékre, és visznek el motorozni Budapesten belül.

Önök is részesei lehetnek örömüknek. A szervezők szeretettel várnak mindenkit szeptember 5-én, 13.00-tól a Bp. XI. Villányi út 67.-be, a Pető Intézet mögötti parkolóba.

Hazánk hírességei közül többen is részt vesznek a rendezvényen: Kovács István (KOKO), Talmácsi Gábor, Kovács Áron, Gergely István, Hajas Laci, Szabó Győző, Bebe, Müller Attila, Kustánczi Lia, Luszkó/Irigy Mirigy, Szűcs Sándor fogadták el a meghívást, és visznek egy-egy mozgásában korlátozott gyereket egy körre motorral.

A felvonulás 8 km-es lesz, az útvonal a következő:  Pető intézet – Alkotás út – Márvány utca – Alagút – Lánchíd – Apáczai Csere János utca – Felső rakpart – Szabadság híd – Bartók Béla út – Móricz Zsigmond krt. –  Villányi út.

A BRFK közlekedés rendészeti főosztályának motoros járőrei fogják biztosítani az útvonalat, sőt, a karavánnal tart egy speciális mentőmotor is. A felvonulás időtartama fél óra, kezdete 14.00.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy ne vegyenek részt a felvonuláson, a keret megtelet, több motorosnak biztonsági okokból nem tudnak helyet biztosítani a konvojban.