Utcai harc Balassagyarmaton

2011.09.09. 11:31

Kátyúk, csatornafedelek, vízelvezetők és mindenféle úthibák – ugye nem ezekre vágysz, amikor motorozol? Pedig van, hogy ilyen helyen kell versenyezni; nem hiába hívják a Bátrak versenyének a balassagyarmati utcai viadalt.

Szeptember 17-18-án harmadik alkalommal kerül megrendezésre a MAMI kupasorozat záróversenye. Rendkívül izgalmas csatákat láthat mindenki, aki hétvégén nekifeszül a pályát szegélyező vékonyka sárga szalagnak.

Szombaton az X kategória versenyeit lehet megnézni. Aki akar, el is indulhat: ebben a mezőnyben utcai, főleg kis köbcentis motorokkal lehet nevezni (egyhengeres 600 köbcentiig, kéthengeres 500 köbcentiig, négyhengeres 400 köbcentiig). Vasárnap klasszikus versenyeket láthat az odalátogató Simson és PitBike, MZ, Robogó, 125 közúti, Veterán széria (OT) és a Veterán special (OT) kategóriákban.

A szünetekben sem kell unatkozni, számtalan kávézó és büfé található a belvárosi pálya mentén. Látnivalóban sem lesz hiány: motoros felvonulás, vezetéstechnikai bemutatók és streetfighter show szórakoztatja a közönséget, sőt, szombat este koncertek is lesznek.

Az időbeosztásáról és a nevezésről bővebb információt itt találhatnak.

A képeket Csőke Árpád készítette.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.