Versenyfestés = mentális lóerők

2011.09.12. 15:12

Jövő héten Yamaha csemegék érkeznek: a rajongók már spórolhatnak, ha speciális, versenyfestéssel díszített modellekre vágynak. Az ünneplésre a cég 50 éves Grand Prix részvétele ad okot – a piros-fehér színű motorok már évtizedek óta ott sorakoznak a világversenyek rajtrácsán.

Előzetes információink alapján a YZF-R1, YZF-R6, FZ8 és YZF-R125 modelleket érinti a kozmetikázás. Feltehetőleg a motorhoz és a futóműhöz nem nyúlnak, a limitált kiadás mindössze optikai jegyekben különbözik majd az eddig megismertektől.

Fotókat egyelőre nem adott ki a gyár, mindössze annyit tudni, hogy a festés a MotoGP Laguna Secai és asseni futamain látottakhoz hasonlít majd – Jorge Lorenzónak és Ben Spiesnek tetszett a speciál kivitel, talán a vevők is jól fogadják majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.