Sárga, mint az irigység

2011.09.13. 10:58

Hát itt van, és pont olyan, mint vártuk: dögös, mint minden Ducati. A Streetfighter 848-at már a múlt héten megszellőztette Nicky Hayden, de a részleteket nem láthattuk. A sárga gép igazodik bátyja formavilágához, sőt, annak számos technikai fejlesztését is megkapta.

A már ismert 848 Testastretta 11° L2-es erős és pörgős. Barátságosabb ugyan, mint a 1098, de a Ducati Traction Control kipörgésgátlót erre is felszerelték. Az ár és a pontos teljesítmény egyelőre nem ismert, de az előzetes információk szerint mintegy húsz százalékkal olcsóbb lesz a nagyobbik utcai harcosnál.

A végleges bemutató a milánói EICMA kiállításon lesz, addigra kiderül, hogy mennyit tompítanak a 848 EVO sportmotor 140 lóerős csúcsteljesítményén – a megszellőztetett hírek szerint körülbelül 130 lóerőt és némi plusz nyomatékot kap a kisebbik meztelen desmó. A Streetfighter novemberben kerül a boltokban sárga és fekete színben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.