Jeremy Irons köztünk motorozik

2011.09.17. 10:11

Etyeken forgatja a Showtime nagysikerű történelmi sorozatának, a Borgias-nak második évadát Jeremy Irons. Az Oscar-díjas brit színészről köztudott, hogy nagy rajongója a túrúzásnak, és mind Nagy-Britanniában, mind Magyarországon a BMW-vel motorozik.

Irons tavaly, a sorozat első évadának forgatása alkalmával már használt egy BMW R 1200 GS-t hazánkban, amivel elégedett volt, így úgy döntött, idén ismét a bokszer túramotorra ül. A különleges, fekete fényezésű BMW R 1200 GS Triple Black-et novemberig, az évad forgatásának végéig használja majd.

A színésznek Zámbó Balázs, a BMW Magyarország motorkerékpár menedzsere adta át a gép kulcsait: „Nagyon örülünk, hogy Irons úr ismét a mi gépünket választotta. Fontosnak tartjuk, hogy egy ilyen fontos vendég minél több oldalát ismerhesse meg az országnak, amihez remek lehetőséget kínál a túramotorozás”

A 110 lóerős, különleges kiadású BMW-t Irons hétköznapokon főleg a városban, hétvégenként pedig vidéki túrái alkalmával használja majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.