Bársonyos forradalom a festőműhelyben

2011.10.06. 13:20

Kitört a bársonyos forradalom a festőműhelyben: a Ducati szakemberei újabb színeket hoznak a 2012-es évre. A Multistrada 1200 árnyalatát nagyon eltalálták, bár nem kellett volna a marketingesekre bízni a névválasztást.

Race titanium matte, vagyis matt verseny titán – amilyen jól néz ki, olyan hülyén hangzik. Az eddigi fehér és piros szín mellé többen a sárgát várták, de a ducatisok inkább egy szigorú, bár elegáns festékkeveréket állítottak elő. A modell további újdonsága az ergonómiailag átdolgozott nyereg, amely a vezetőnek és az utasnak is kényelmesebb, hosszú távon kímélőbb utazást biztosít.

A 2012-es Hypermotard 1100EVO SP is belefutott a festékszórós szakemberekbe: rendkívül dögös a Corse Edition. A megnövelt hasmagasságú, szélesebb kormánnyal, jobb futóművel és könnyebb felnikkel szerelt L2-esnek nagyon jól áll a háromszínű fényezés.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.