Igazi nők a naptáron

2011.11.11. 14:10

A 2011-es, árvízkárosultakat támogató jótékonysági naptár sikerén felbuzdulva a Csajok a motoron elkészítette az ideit, melynek bevételéből Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatják.

A Mentőmotoros Szolgálat általános üzemeltetését az Országos Mentőszolgálat végzi – a lehetőség szerint ebből az alapítvány a minél több költséget átvállal. Porpáczy Richárd elmondta, hogy aktuális céljuk egy Lifepack 15 kombinált EKG/defibrillátorral beszerzése.

A tavalyi évhez hasonlóan a naptár modelljei a Csajokamotoron.hu fórumának tagjai közül kerültek ki. A Scart Kft. a hölgyek megkeresésére a defibrillátor árából máris 500 ezer Ft kedvezményt adott. A szükséges összeg azonban még mindig igen magas, bruttó 5,2 millió, aminek összegyűjtésére nagyobb összefogás szükséges, ezért további támogatókat keresnek.

A naptár formátuma A3-as, eladási ára pedig bruttó 1890 Ft. A bemutatkozása a holnapi Devils börzén lesz – aki támogatná a mentőmotorosokat és a falát díszítené a magyar motoros lányokkal és asszonyokkal, ott megvásárolhatja.