Karácsonyi szerszámkészlet gyereknek

2011.11.28. 16:09

A közhiedelemmel ellentétben nem csak a bejgliről meg a rántott pontyról szólnak az ünnepek: a KTM figyelmes meglepetésekkel készül a karácsonyra.

Az újfajta, rendkívül ötletes tárcsazáruk minden motorosnak jó lenne, igaz, egyelőre csak a Super Duke, Supermoto, SM T, SM R, RC8 és a frissen bemutatott 690 Duke modellekre lehet felszerelni a Radial Roadlokot.

A zár lényege, hogy nem kell zsebben vagy táskában hordani, hisz felcsavarozható a nyereghez – ha megálltunk, elég odahajolni és lezárni. Mivel súlya jelentéktelen, a vezethetőségtől romlásától nem kell tartani; a rugózatlan tömeg nem sokat változik.

Az offroad gépekkel túrázók örülhetnek a nagyobb tartálynak: a szélesség nem nő, mégis 33 százalékkal több benzin fér bele. Térfogata 13 liter, és nem csak az új, hanem az öregebb terepes KTM-ekre is gond nélkül felszerelhető.

Az ajándéktárgyak között is találunk ezt-azt: a bőr pénztárca, a zsebhangszóró ugyan aranyos, de ami igazán üt, az a gyermekeknek szánt fa szerszámkészlet. 15 elemes, láda és rengeteg aranyos csavarhúzó és kulcs jár hozzá – a gépek iránt érdeklődő, az apa motorját csodáló kiskölyköknek csodás meglepetés lehet.