Na, mi van a dobozban? Egymillió?

2011.12.09. 12:51

A Honda Motocompo óta tudjuk, hogy egy robogónak nem muszáj kellemesen kerekednie: a japánok a nyolcvanas években megteremtették a szögletes kétkerekűt, amit most a Boxx Corp továbbgondolt.

Manapság ismét divatosak az élek, gondoljunk csak a letisztult formájú okostelefonokra, számítógépekre vagy a fényképezőgépek új generációira. Ezt a formatervezési nyelvet használva szólítják meg különcségre fogékonyakat – 3995 dolláros, vagyis 910 ezer forintos áron próbálják nekik eladni az elektromos robogót.

A töltési idő négy óra, de 90 ezer forintért gyorstöltőrendszert is kínálnak hozzá, ami hatvan percre maximalizálja a regenerálódást. A Boxx végsebessége 56 km/h. A pont egy méter hosszú robogó drága, cserébe vicces: már alig várjuk, hogy megjelennek a banános ládának vagy kempingvécének matricázott kivitelek.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.