A kémek nem alszanak

2011.12.12. 08:01

A Triumph spanyolországi tesztbázisán kapták le a 2013-as Street Triple-t. Első pillantásra nem sok változott, de ha végigmazsolázzuk a gépet, feltűnik, hogy miért kapják a fizetésüket a fejlesztőmérnökök.

A középkategóriájú meztelen motort részben az MV Agusta Brutale 675 konkurenciájának szánják. Az összehasonlítás nem véletlen, hisz mindkét gép háromhengeres, karakterük és célcsoportjuk is részben azonos.

Az aktuális modellhez képest szögletesebb lett a dizájn. A kipufogó leköltözött a földszintre – érdekes, hogy már a tesztelés alatt álló prototípuson is Arrow sportdob van. Egy további szokatlan megoldásnál is időzzünk el: mintha a hangtompítót, vagy a motoros lábát kívülről hőálló plasztikpajzs védné. Eddig ilyet még nem láttunk szériagépen.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.