Nem megszokott pofavizit

2011.12.12. 11:56

Karácsony tájékán megszokott, hogy az üzleti partnerek meglátogatják egymást, kezet fognak, bólogatnak, hogy majd jövőre is együtt dolgoznak, nehéz idők járnak, bla bla, de mindent megtesznek a sikerért.

Van ahol bort osztogatnak, naptárat cserélnek, rizikósabb helyeken pedig nokiás dobozokat tesznek az asztalra. Úgy tűnik, Dougie Lampkin, a tizenkétszeres triál világbajnok másképpen képzeli el a kötelező köröket.

Szó nem érheti a ház elejét, hisz a körbejárás megvolt: a stockporti Renthal cég minden részlegébe bekukkantott Gas Gas motorjával. Ne csak azok nézzék meg, akiket lenyűgöz a tökéletesen uralt gép látványa - azoknak is kötelező, akik kíváncsiak arra, hogy és hol készülnek a világ talán legjobb kormánycsövei.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.