Nem Magyarország? Hála Istennek!

2011.12.15. 10:19

Láttunk már néhány meredek dolgot, sok hülyét és pár őrjítően vicces motoros videót. A közel-keleti burnuszbájkerek azonban máig képesek meglepetést okozni: 125-150 köbcentis gépeikkel olyan mutatványokat dobnak be, hogy a tapasztalt jútubos is félrenyel.

A görkorcsolya királya, a zsinóros pakisztáni motoros: még nézni is kemény, ahogy a két madzaggal irányítja a motort, közben műkorcsolyás elemeket dob be. Úgy tűnik, mindenki élvezi, nem stresszelnek azon, hogy nincs sisak, szemüveg, kesztyű vagy protektorok, sőt, láthatóan a közlekedési szabályok sem érdeklik őket. Nézzék meg önök is, ámuldozzanak, hüledezzenek, aztán mondjunk hálát, hogy ez nem Magyarországon történt.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.