Durva áremelés a Hungaroringen

2011.12.22. 14:18

Az idei év pozitív tapasztalataiból kiindulva jövő márciustól rendszeresen, minden hónapban rendeznek egy-egy nyílt napot a motorosoknak és az autósoknak a Hungaroringen. A mai közlemény szerint ezeken a napokon 9-től 17 óráig lesz lehetőség a versenypálya használatára, csoportokra bontva, 20 perces menetekben. A pálya használatának feltétele legalább egyéves, érvényes jogosítvány, megfelelő vezetői tapasztalat.

Szalay Balázs, a Hungaroring Sport Zrt. üzletfejlesztési igazgatója úgy fogalmazott, hogy mindig is szívügyüknek tekintették a biztonságos közlekedés elősegítését, ezért is tartják meg ezeket a nyílt napokat, melyeken az autósok és a motorosok biztonságos körülmények között próbálhatják ki járműveiket és vezetői tudásuk lehetőségeit és határait.

Minden érdeklődő megtalálhatja a jövő évi Autós és Motoros Nyílt Napok letölthető dokumentumait és a részvételi díjakra vonatkozó tudnivalókat a Hungaroring Sport Zrt honlapján. Az autósok először március 19-én, míg a motorosok március 22-én vehetik birtokukba a Hungaroringet” – idézi a közlemény Szalay Balázst.

A hosszú bizonytalanság után erre a hírre viszont csak addig ujjonghattak a pályanapokra rendszeresen kijárók, amíg meg nem nyitották az autós és motoros díjtáblázatokat. Ezekből ugyanis kiderül, hogy az eddigi tarifák többszöröséért lehet majd használni a Hungaroringet, ami sokak számára elérhetetlenné teszi a pályázást.