Nem titkolóznak az olaszok

2012.02.06. 11:19

A Piaggio csoport töretlen lendülettel készül 2013-ra. A jelenleg is futó stratégiájuk nem hagy kétséget afelől, hogy a világpiacon valós ellenlábasai kívánnak lenni a japán márkáknak. Ugyan a kisgépek piacán esélyük sincs beleszólni a milliós eladásokba, de a nagyköbcentis motorjaikkal igazán komolyán gondolják a konkurenciaharcot.

A pénteki nemzetközi dílertalálkozón megmutatták a népszerű túramotor kategóriába szánt jelöltjüket: az 1200 Caponord endurós kontúrokkal felruházott utcai gép. A Dorsodurót továbbfejlesztve hozták létre, ereje nagyjából 130 lóerőre – a technikai részletekről egyelőre semmiféle információt nem adtak ki.

A California 1400-at már láttuk korábban, de úgy tűnik, részleteiben finomodott a Moto Guzzi új cirkálója. Kényelmesnek és elegánsnak tűnik a folyadékhűtésesnek ígért kéthengeres – bár az apró képekről nehéz eldönteni, hogy az dísz vagy hűtőpanel. Egy biztos, a csodás mandellói hengerekhez jobban passzolna a valós, levegőre váró borda.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.