Biaggi átült a Guzzira

2012.03.15. 10:48

A Moto Guzzi érdekes taktikát választott. A California 1400-ról mindent megmutatnak, de a technikai részletekről továbbra sem árulnak el semmit. Annyi biztos, hogy az olasz cirkáló szívdöglesztően néz ki, izgalmasan keveredik benne az márka technikai hagyománya az előremutató formatervezéssel.

Eddigi információink alapján a frissen kifejlesztett 1400-as kéthengeresnek folyadék- és léghűtéses változata is lesz. A képen egy olajhűtővel kiegészített levegős kivitelt láthatunk, amely a furcsa lámpát leszámítva kifejezetten vágykeltő. A fotó a Piaggio Group amerikai dílertalálkozóján készült.

A rendezvény sztárvendége Max Biaggi SBK versenyző volt, aki maga is felült az elegáns Guzzira - úgy tűnik, nekik is tetszik a cég jövő évtől kapható csúcsmodellje.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.